• Actuele coronaregels sportkantines

  Het kabinet heeft op de laatste persconferentie aangekondigd dat de 1.5 meter regel vanaf zaterdag 25 september losgelaten kan worden. Maar om de verspreiding van het virus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden is wel een aantal voorwaarden van toepassing.
   
   Voor alle horeca inclusief sportkantines geldt vanaf 25 september dat toegang alleen mogelijk is met een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder die de kantine betreedt. 
   
  Voor het afhalen van een consumptie welke buiten de kantine wordt genuttigd is geen coronatoegangsbewijs nodig.
   
  Sporting Krommenie is verplicht dit te controleren. Als we dat niet doen lopen we het risico op een boete en mogelijk zelfs sluiting van onze faciliteiten. Dus als je naar Sporting komt en je gebruik wilt maken van de kantine, neem dan je coronatoegangsbewijs (QR code, een officiële negatieve Corona test niet ouder dan 24 uur of een bewijs dat je Corona gehad hebt) en een legitimatie mee en toon deze als hierom gevraagd wordt.
   
  Als je dit bewijs niet kunt of wilt tonen ben je nog steeds van harte welkom op ons complex, maar willen we je wel verzoeken uit de kantine te blijven. Je kunt gebruik maken van het toilet via de officiële ingang. Dus niet via de kantine. Op deze manier hopen we de situatie zo soepel mogelijk te houden en voorkomen we onaangename momenten voor leden en vrijwilligers.
   
  Deze regels zijn standaard en zullen, in principe, ook bij de clubs gelden waar uitgespeeld wordt. Neem dus je coronatoegangsbewijs en je legitimatie mee als je de kantine wilt betreden.
   
  Het bestuur spreekt het vertrouwen uit dat door een en ander zo uit te voeren, we het veilig en toch aangenaam voor onze leden en vrijwilligers houden.
   
  Met sportieve groet,
  Bestuur Sporting Krommenie
rfwbs-slide