• Corona protocol voetbalvereniging Sporting Krommenie.

  Update Coronaregels Sporting Krommenie.

   
  Vanuit een aantal Zaanse clubs komen de berichten dat zij van plan zijn alle wedstrijden voor de komende weken te schrappen. Dit vanwege het feit dat men bij de bewuste clubs niet voldoende man/vrouwkracht heeft om de benodigde maatregelen uit te voeren.
   
  Wij willen nog niet zover gaan. De afgelopen weken is gebleken dat de maatregelen die wij hebben getroffen toereikend zijn. Wel heeft het Bestuur besloten om ook bij de wedstrijden van alle teams de kleedkamers gesloten te houden. Dit met ingang van maandag 12 oktober a. s. 
   
  Reden is dat niet alle spelers en begeleiders zich aan de regels houden. Nazitten in kleedkamer, jeugdteams ongecontroleerd van het complex laten gaan etc. 
   
  Dit heeft ons ertoe genoodzaakt deze extra maatregel te nemen. Wij kunnen ons niet veroorloven dat er een uitbraak plaatsvindt binnen onze club. Ook willen wij onze leden het voetbal niet onthouden. 
   
  Als wij met z'n allen ons strikt houden aan
  - de regels van het RIVM
  - het Covid Protocol van Sporting
  - eenieder aanspreken die hiervan afwijkt
   
  dan alleen kunnen wij onze club virusvrij houden en blijven voetballen. 
   
  Bestuur Sporting Krommenie.

   

  Covid-19 regels Sporting Krommenie per 29 september 2020.

  Voor de thuiswedstrijden bij Sporting Krommenie betekent dit per 29 september 18.00 uur dat

  1. Alle geldende RIVM regels van toepassing zijn.
  2. De kantine en terras zijn gesloten.
  3. Er mogen geen ouders/toeschouwers om en rond de velden aanwezig zijn.
  4. Bij uitwedstrijden van jeugdleden tot JO19 geldt dat de benodigde chauffeurs als begeleiding aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd.

  Op ons complex is het team en begeleiding welkom. Onder begeleiding verstaan we de trainer/coach, de leider en eventueel grensrechter. Tevens zijn de chauffeurs van de uitspelende teams welkom. De begeleiding tezamen met chauffeurs mag niet meer zijn dan 6 personen (1 chauffeur per 3 kinderen).

  1. Thuis- en bezoekende teams dienen zich bij de ingang te melden bij de aanwezige Corona coördinator. De teams incl. begeleiding dienen het complex gezamenlijk te betreden via de aangegeven routing.
  2. Alle kleedkamers zijn gesloten zowel bij wedstrijden als bij de trainingen. 
  3. Kom in sporttenue en verlaat na afloop onmiddellijk het complex. 
    

  Voor de trainingen bij Sporting Krommenie geldt:

  1. Alle geldende RIVM regels van toepassing zijn.
  2. In trainingstenue naar training komen. Kleedkamers zijn gesloten.
  3. Verzamelen voor de poort. Vijf minuten voor aanvang training onder begeleiding van trainer naar veld. Ook onder begeleiding van trainer complex verlaten. Dit alles via de route welke op het complex is aangegeven.
  4. Geen ouders/toeschouwers op en rond de velden.
  5. De komende weken mogen er geen oefenwedstrijden of andere activiteiten plaats vinden op het complex van Sporting Krommenie.

  Wij als Sporting Krommenie zullen er alles aan doen om voor iedereen het complex zo Coronaproof mogelijk in te richten. Daarbij zijn wij afhankelijk van een ieders medewerking en verantwoordelijkheidsgevoel.

  Alleen op deze manier kunnen wij besmetting voorkomen en blijven voetballen.

  Wij rekenen op jullie!!!!

  Bestuur van Sporting Krommenie

   

   

rfwbs-slide