• Besteding gelden sponsorloop

  Op vrijdag 21 april 2017 hebben de jeugdleden uit de onderbouw de benen onder hun lijf gelopen bij de sponsorloop. Doelstelling was geld op te halen voor de aanschaf van trainingsmaterialen. Het werd, net als in 2016, een indrukwekkend spektakel.

  In totaal werd liefst een bedrag van 1.448,95 EURO opgehaald.

  Voor dit bedrag zijn inmiddels diverse trainingsattributen aangeschaft, te weten

  -       5 ballentassen waarin per tas zo’n 20 trainingsballen passen;

  -       4 x 50 markeringshoedjes in vijf kleuren voor het uitzetten van veldjes en oefeningen;

  -       20 trainingsballen aan een touwtje voor het werken aan de techniek en het balgevoel en aan het schieten met beide benen met de binnen- en buitenkant en met de wreef. Binnen 10 minuten minimaal zo’n 250 balbehandelingen en dat tweemaal per week levert wekelijks 500 extra balcontacten op waarbij je de bal altijd dicht bij je hebt;

  -       5 mini vrije trap poppen plus

  -       5 verzwaarde voeten omdat de poppen niet in het kunstgras geprikt mogen worden;

  -       15 gele pilonnen voor uitzetten van oefeningen en te gebruiken bij de trainingsballen aan een touwtje;

  -       4 rubberen roll out ladders voor loop- en coördinatie- oefeningen met als voordeel dat niet steeds de ladders weer rechtgetrokken moeten worden of na elke oefening uit de knoop gehaald moeten worden.

  Op onderstaande foto een afbeelding van de genoemde trainingsmaterialen waar onze jongste jeugd en de jeugdtrainers met veel plezier gebruik van maken allemaal met als doel de aanwezige voetbaltalenten verder te ontwikkelen. Hier doen we het allemaal voor!!!