• Bedankje namens de jeugdvoorzitter

  Start competitie 2017-2018, het is gelukt !!!

   

  Voor vele vrijwilligers van SK stond 2 september prominent in de agenda, start van de officiële competitie. Teams indelen, leiders zoeken, doelen verplaatsen, gras inzaaien, sproeien, maaien, doelen weer terug op de juiste plaatsen, accommodatie schoonmaken, schilderen, ballen/waterzakken/pillonnen inzamelen, ballen schoonmaken, materiaal en kleding inkopen/ verdelen, trainers aanstellen, indelen, trainingsschema opstellen, programma opstellen, scheidsrechters en kleedkamers indelen, trainingen opstarten. Gelukkig heeft Sporting Krommenie veel vrijwilligers die zich hebben ingezet om te allemaal te verwezenlijken.

  Naast al deze inspanningen heeft de KNVB ook het nieuwe digitale wedstrijdformulier en de nieuwe opzet van de JO-8 en JO-9 ingevoerd. Enkele vrijwilligers hebben de bijeenkomsten van de KNVB bijgewoond en een plan opgesteld om voor de start van het nieuwe seizoen klaar te zijn. Doelen zijn opgeknapt..

  Enorm bedankt familie Ris !!!

  Leiders zijn opgeleid en veldjes waren uitgezet en nieuwe netten voor de doelen maakten het helemaal af. Voor het nieuwe wedstrijdformulier werd een bijeenkomst georganiseerd voor scheidsrechters, leiders, begeleiders en trainers. Zaterdag 2 september moest iedereen op de hoogte zijn van al deze veranderingen.

  We kunnen trots zijn na afgelopen weekend !!!

  Wedstrijden zijn weer met veel plezier gespeeld, bij onze jongste spelers spatte het plezier er weer af en de doelpunten vlogen in het net. De scheidsrechters waren wel wat zenuwachtig, maar hebben alle wedstrijden weer voorbeeldig gefloten onder toeziend oog van hun begeleiders. Helaas moesten er spelers/speelsters geblesseerd van het veld, maar het goede weer en de uitslagen maakte alles weer goed.

  Kenan Klazema had de primeur van het eerste DWF van dit nieuwe seizoen. Na een korte uitleg wist hij de spelers te controleren en de uitslag middels zijn mobiele telefoon te verwerken (zie bijgaande foto).

  Namens het bestuur en jeugdcommissie wens ik iedereen een gezond en sportief nieuw seizoen 2017-2018 toe. Maak er een mooi seizoen van !!!

  Alle vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage voor deze mooie start van het nieuwe seizoen.

  Arnoud de Jong

  Jeugdvoorzitter SK