• AFC'34 010-1 - Sporting Krommenie 010-1

  Vandaag troffen we in AFC'34 een tegenstander die de eerste drie competitie-wedstrijden had weten te winnen dus we konden aan de bak.
  Goed geconcentreerd kwamen uit de startblokken en na wat aftasten over en weer wisten wij na 7 minuten de eerste goal te scoren 0-1. Zonde was het dat we de gelijkmaker cadeau gaven waarna het AFC lukte om nog voor de eerste time out snel 2 x te scoren. Er was sprake van een leuke wedstrijd waarin wij knokten voor wat we waard waren. Felle duels, fraaie hoogstandjes, spelertjes met behoorlijk technisch vermogen dat alles kregen de vele toeschouwers voorgeschoteld. Onze schoten gingen net over en net naast en bij ons doel was het driemaal raak en dat staat er zo maar 6-1 op het bord.
  Ondanks deze forse score een groot compliment voor de ploeg want met volledige overgave bleven jullie de strijd aangaan en zie daar van 6-3 via 8-4 werd de eindscore van 9-5 bereikt. Jullie konden met opgeheven hoofd van het veld want de inzet en wedstrijdinstelling was dik in orde.
  Dit zijn wel de wedstrijden die we nodig hebben om beter te worden. Jullie spelen op hoog niveau en dan tref je nu eenmaal sterke tegenstanders.
  Komende zaterdag geen competitie maar spelen we in en tegen De Rijp in het vervolg van de beker.
  trainer/coach Jan