•  

   

  Samen de schouders onder Sporting Krommenie!

 • Uitleg voetbal.nl app

  Ons vrijwilligersbeleid werkt niet zonder de voetbal.nl app. Op deze pagina vind je een uitleg.

  Waarom de app?

  Sporting Krommenie gaat de app voetbal.nl gebruiken om vrijwilligerstaken te organiseren en te registreren. Ook is het via de app mogelijk om diensten onderling te ruilen en te communiceren met degene die taakverantwoordelelijke is. Voor een gedraaide dienst krijg je punten. Zo kunnen we zien of iemand zijn dienst wel of niet heeft gedraaid. 

  Als  lid/ouder/verzorger ben je ZELF verantwoordelijk voor het halen van het verplichte aantal punten. Zorg er dus voor dat je de app in gebruik neemt en dat bekend is wat voor taak je wilt doen en/of dat je je inschrijft op beschikbare roostertaken.

  INSTALLEREN EN REGISTREREN IN VOETBAL.NL APP

  De Voetbal.nl app kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store.
  Als je de Voetbal.nl app geïnstalleerd hebt, zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen.

  De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Sporting Krommenie in de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via vrijwilliger@sportingkrommenie.nl.  

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via vrijwilliger@sportingkrommenie.nl.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Stuur een email naar vrijwilliger@sportingkrommenie.nl.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De email-adressen in beide apps moeten dus gelijk zijn!

  Indien je problemen ondervindt bij het gebruik van de app, kun je dit melden door een email te sturen naar vrijwilliger@sportingkrommenie.nl. We nemen dan spoedig contact met je op, om samen een passende oplossing te vinden.

  MEERDERE KINDEREN BIJ SPORTING KROMMENIE ?

  Heb je meerdere kinderen bij Sporting Krommenie voetballen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor wie je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit lid te zien. Switchen naar een ander lid kan door in het menu te kiezen voor "Instellingen"en daarna "Persoon kiezen" 

  KINDEREN WEL BEKEND BIJ DE CLUB, OUDERS NIET

  Het zal geregeld voorkomen, dat kinderen lid zijn van de club en ouders niet. De kinderen worden dan geregistreerd voor de vrijwilligerstaak, maar soms zal de ouder die taak invullen. Maar het kan bijvoorbeeld ook voorkomen, dat kinderen zelf de taak vervullen. Ze mogen onder de 16 bijvoorbeeld niet in de kantine staan, maar ze mogen wel een wedstrijd fluiten van leeftijdsgenootjes.

  KNOPPENCURSUS

  Kun je de knopjes in de bovengoenoemde handleiding niet vinden. Klik dan hieronder op de button voor een uitleg met bijbehorende plaatjes.

rfwbs-slide