•  

   

  Samen de schouders onder Sporting Krommenie!

 • Uitleg voetbal.nl app

  Ons vrijwilligersbeleid gaan veranderen. Wil je hier meer over weten? Klik dan op deze pagina.

  Sporting Krommenie gaat de app voetbal.nl gebruiken om vrijwilligerstaken te registreren. Ook is het via de app mogelijk om diensten onderling te ruilen. Voor elk gewerkt uur zijn 10 punten te verdienen. Per bar- of keukendienst van drie uur zijn er dus dertig punten te verdienen. Voor het komende half jaar verwachten wij dat iedereen deze dertig punten haalt.

  Als  lid/ouder/verzorger ben je ZELF verantwoordelijk voor het halen van het verplichte aantal punten. Zorg er dus voor dat je de app in gebruik neemt en dat bekend is wat voor taak je wilt doen en/of dat je je inschrijft op beschikbare roostertaken.

  INSTALLEREN EN REGISTREREN IN VOETBAL.NL APP

  De Voetbal.nl app kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store.
  Als je de Voetbal.nl app geïnstalleerd hebt, zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen.

  De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Sporting Krommenie in de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via vrijwilliger@sportingkrommenie.nl

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent. Weet je hem niet, vraag hem op via vrijwilliger@sportingkrommenie.nl

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Stuur een email naar vrijwilliger@sportingkrommenie.nl.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De email-adressen in beide apps moeten dus gelijk zijn!

  Indien je problemen ondervindt bij het gebruik van de app, kun je dit melden door een email te sturen naar vrijwilliger@sportingkrommenie.nl. We nemen dan spoedig contact met je op, om samen een passende oplossing te vinden.

  We hebben ervoor gekozen de taken onder zowel kinderen en volwassenen te registreren. Voor taken die aan kinderen (iedereen jonger dan 18) zijn toebedeeld, is de bedoeling dat een ouder/verzorger/voogd een taak op zich neemt

  MEERDERE KINDEREN BIJ SPORTING KROMMENIE ?

  Heb je meerdere kinderen bij Sporting Krommenie voetballen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor wie je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit lid te zien. Switchen naar een ander lid kan door in het menu te kiezen voor "Instellingen"en daarna "Persoon kiezen" 

   

rfwbs-slide