• Wij zoeken mensen voor koffie en thee.....

  Op zaterdagochtend is er volop drukte bij Sporting Krommenie. De gehele jeugd speelt dan zijn wedstrijdjes en koffie en thee vinden gretig aftrek in de kantine. Zonder uw hulp, kunnen wij niet meer aan die wens voldoen, hoe graag we dat ook zouden willen.

  Meldt u daarom nu aan bij  vrijwilliger@sportingkrommenie.nl. Als u maar één ochtendje zou kunnen, zijn we ook geholpen!

  Bij voorbaat dank voor uw aanmelding.

  Met vriendelijke groet,

  Het Bestuur

 • Belangrijkste vrijwilliger gezocht!

  Op alle fronten kunnen wij versterking gebruiken, maar op dit moment is er één functie die boven alles uitspringt. Dat is de 

  Vrijwilligerscoördinator

  Je kunt de functie bijvoorbeeld ook samen met iemand anders doen! Wij zoeken iemand die alle aanmeldingen voor vrijwilligerswerk coördineert. Daarnaast verwachten wij (bij weinig aanmeldingen) iemand die actief ideeën oppert om meer vrijwilligers te werven.

  Wat een helpende hand kan bieden is de vrijwilligersmodule vanuit Sportlink. Aan- en afmelden voor taken kan dan via een app. Het inrichten van deze module zou ook tot de taak van de vrijwilligerscoördinator kunnen behoren, maar dit is geen verplichting. 

  Meld je hieronder aan (voor welke functie dan ook)!

   

   

   

 • Ja! Ik word graag vrijwilliger!

  Versturen