• Waarschuwing!

  Beste Sporting Krommenieërs,

  De trainingen zijn weer begonnen! Op het complex lukt het goed om ons aan de coronaregels te houden. Buiten het complex gaat het nog niet helemaal goed. Er zijn geregeld ouders en/of jeugdleden die in groepen buiten de hekken van ons complex staan. Wij begrijpen dat iedereen behoefte heeft om elkaar weer te zien en te spreken. Toch is deze vorm van samenscholen op dit moment vanuit de overheid nog steeds niet toegestaan. De gemeente is op de hoogte van deze situatie. Wij willen u er dus voor waarschuwen dat u het risico loopt een boete te ontvangen van enkele honderden euro’s.

  Met vriendelijke groet,

  Sporting Krommenie

 • Er mag weer getraind worden!

  Beste Sporting Krommeniërs, 
   
  Een lichtpuntje in deze moeilijke tijden: er mag weer gevoetbald worden! Voorlopig zullen er nog geen wedstrijden gespeeld worden, maar er mag wel weer getraind worden door de jeugd tot en met 18 jaar. Daarbij geldt voor de leeftijdscategorie van 13 tot en met 18, dat zij zich moeten houden aan de anderhalve meter afstand. Voor leden vanaf 19 jaar mag er helaas nog steeds niet gevoetbald worden.
   
  • De trainingen voor de jeugd (met uitzondering van de mini’s) starten woensdag 6 mei.
  • De trainingen voor de mini’s starten op zaterdag 16 mei.
   
  Trainen in de Coronatijd vraagt aanpassingen van de club, maar ook van de leden. Het succesvol slagen van de trainingen voor jeugd, hangt grotendeels samen met het gedrag van de spelers maar ook van de ouders.  We vragen iedereen zich aan de regels te houden.  Indien men zich daar niet aan houdt, kan het tot gevolg hebben dat uw kind niet (meer) mag deelnemen aan de trainingen en wordt de toegang tot het sportcomplex ontzegd. Ook de gemeente ziet hier scherp op toe!

  Vanuit het NOC/NSF en de gemeente Zaanstad zijn een aantal regels opgesteld. Deze zijn te duidelijk zichtbaar op de posters welke op diverse locaties op ons complex zijn terug te vinden. Vanuit de gezamenlijke Zaanse sportvereningingen hebben wij daar nog enkele regels aan toegevoegd.

  • Ouders mogen hun kinderen alleen halen en brengen. U bent helaas niet welkom op het complex om het besmettingsgevaar te beperken. Wij begrijpen dat dit voor veel ouders geen leuke maatregel is, maar helaas zien wij geen andere oplossing;
  • Toiletbezoek is alleen bij uiterste nood mogelijk. Wij vragen u dus uw kind thuis naar het toilet te laten gaan, zodat het bij de club niet nodig is;
  • Het betreden van het complex gaat via het draaihek. Het verlaten gaat via het openstaande hek. Daarnaast zijn er looproutes aangegeven op het terrein.
  • Kleedkamers en kantine blijven gesloten, dus graag thuis douchen.

  Om de bovenstaande punten te handhaven, zullen trainers toezien op het naleven van de regels. Zij hebben ook de bevoegdheid om controlerend op te treden indien nodig. Daarnaast is er gedurende de training altijd een Corona-coördinator aanwezig. Hij/zij zorgt voor de aanwezigheid van de juiste ontsmettingsmiddelen. Ook de coördinator houdt toezicht houdt op de regels. De coördinator heeft dezelfde bevoegdheid als de trainer.

  Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor deze maatregelen. Het doel hiervan is de jeugd alvast weer wat voetbalplezier te kunnen bieden waarbij de gezondheid van iederen voorop staat!

  De trainingsschema’s vindt u op de website!

  Proeftrainen mag ook altijd, maar alleen als iemand van tevoren is aangemeld. Dat kan onder 'lidmaatschap' en dan kiezen voor 'proeftrainen'.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur

 • Uitslagen en programma

  Vanaf heden vind u de uitslagen en het programma bovenin onder de tab 'wedstrijdzaken'

 • Sponsorkliks

  Beste Sporting Krommeniër,

  Je kunt Sporting Krommenie nog steeds gratis aan extra geld helpen, wanneer je iets besteld via internet. In plaats van  rechtstreeks naar een webshop te gaan, ga je eerst naar SponsorKliks op deze pagina. Daarna ga je als nog naar de webshop. Zo  eenvoudig is het! Jij koopt iets en Sporting Krommenie krijgt daar een klein percentage van. Het kan zelfs nog makkelijker, door een  je favoriete webshop via Sponsorkliks op te nemen in je browser. Hoe je dat doet, kun je hieronder lezen. 

  Voor Google Chrome klik hier
  Voor Safari klik hier
  Voor Firefox klik hier
  Voor Internet Explorer klik hier

  Wil je meer weten over sponsorkliks, kijk dan op deze pagina

  Alvast bedankt namens Sporting Krommenie!

 • Help Sporting Krommenie de 3e helft door!

  Beste Sporting Krommeniër,

  Na de wedstrijd was het altijd genieten in de derde helft van een lekker drankje in de kantine van Sporting Krommenie. Het lijkt een eeuwigheid geleden en in het slechtste geval, zijn we misschien pas net onderweg. Onzekere tijden voor vrienden, familie en ook voor Sporting Krommenie breken aan. Zouden we werkelijk naar een 1,5 meter samenleving gaan? Hoe gaan we dan voetballen? Hoelang gaat dat duren? Vele vragen en geen antwoorden. 

  Het is belangrijk dat we in moeilijke tijden ook vooral kijken naar wat we wel hebben. We staan niet meer in de file, zien de belasting van het milieu fors afnemen en in de winkels kunnen we nog prima voorzien in onze eerste levensbehoefte. Onze familiebanden zijn sterker dan ooit en er is een enorme bereidheid om elkaar te helpen.

  Er is zelfs tijd om zo af en toe even samen te genieten van de kleine dingen. Een vogel in de tuin of een drankje in de zon. Met historische wedstrijden op tv, kunnen we zelfs onze derde helft weer een beetje gestalte geven! Bestel deze via het onderstaande formuliertje en steun daarmee de club!

  Blijf gezond en geniet (maar wel met mate)!

rfwbs-slide