• Update Covid-19 regels Sporting Krommenie per 29 september 2020.

   

  Voor de thuiswedstrijden bij Sporting Krommenie betekent dit per 29 september 18.00 uur dat

  1. Alle geldende RIVM regels van toepassing zijn.

  2. De kantine en terras zijn gesloten.

  3. Er mogen geen ouders/toeschouwers om en rond de velden aanwezig zijn.

  4. Bij uitwedstrijden van jeugdleden tot JO19 geldt dat de benodigde chauffeurs als begeleiding aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd.

  Op ons complex is het team en begeleiding welkom. Onder begeleiding verstaan we de trainer/coach, de leider en eventueel grensrechter. Tevens zijn de chauffeurs van de uitspelende teams welkom. De begeleiding tesamen met chauffeurs mag niet meer zijn dan 6 personen (1 chauffeur per 3 kinderen).

  1. Thuis- en bezoekende teams dienen zich bij de ingang te melden bij de aanwezige Corona coordinator. De teams incl. begeleiding dienen het complex gezamenlijk te betreden via de aangegeven routing.

  2. Douches en kleedkamers zijn volgens toewijzing beschikbaar. Voor 18 jaar en ouder geldt: houdt 1,5 m afstand. Uitzondering geldt voor de jeugd tot 12 jaar. Na het douchen dient men het complex onmiddellijk te verlaten.

  Voor de trainingen bij Sporting Krommenie geldt:

  1. Alle geldende RIVM regels van toepassing zijn.

  2. In trainingstenue naar training komen. Kleedkamers zijn gesloten.

  3. Verzamelen voor de poort. Vijf minuten voor aanvang training onder begeleiding van trainer naar veld. Ook onder begeleiding van trainer complex verlaten. Dit alles via de route welke op het complex is aangegeven.

  4. Geen ouders/toeschouwers op en rond de velden.

  5. De komende weken mogen er geen oefenwedstrijden of andere activiteiten plaats vinden op het complex van Sporting Krommenie.

  Wij als Sporting Krommenie zullen er alles aan doen om voor iedereen het complex zo Coronaproof mogelijk in te richten. Daarbij zijn wij afhankelijk van een ieders medewerking en verantwoordelijkheidsgevoel.

  Alleen op deze manier kunnen wij besmetting voorkomen en blijven voetballen.

  Wij rekenen op jullie!!!!

  Bestuur van Sporting Krommenie

   

   

 • Uitslagen en programma

  Vanaf heden vind u de uitslagen en het programma bovenin onder de tab 'wedstrijdzaken'

 • Sponsorkliks

  Beste Sporting Krommeniër,

  Je kunt Sporting Krommenie nog steeds gratis aan extra geld helpen, wanneer je iets besteld via internet. In plaats van  rechtstreeks naar een webshop te gaan, ga je eerst naar SponsorKliks op deze pagina. Daarna ga je als nog naar de webshop. Zo  eenvoudig is het! Jij koopt iets en Sporting Krommenie krijgt daar een klein percentage van. Het kan zelfs nog makkelijker, door een  je favoriete webshop via Sponsorkliks op te nemen in je browser. Hoe je dat doet, kun je hieronder lezen. 

  Voor Google Chrome klik hier
  Voor Safari klik hier
  Voor Firefox klik hier
  Voor Internet Explorer klik hier

  Wil je meer weten over sponsorkliks, kijk dan op deze pagina

  Alvast bedankt namens Sporting Krommenie!

 • Help Sporting de 3e helft door!

  Beste Sporting Krommeniër,

  Na de wedstrijd was het altijd genieten in de derde helft van een lekker drankje in de kantine van Sporting Krommenie. Het lijkt een eeuwigheid geleden en in het slechtste geval, zijn we misschien pas net onderweg. Onzekere tijden voor vrienden, familie en ook voor Sporting Krommenie breken aan. Zouden we werkelijk naar een 1,5 meter samenleving gaan? Hoe gaan we dan voetballen? Hoelang gaat dat duren? Vele vragen en geen antwoorden. 

  Het is belangrijk dat we in moeilijke tijden ook vooral kijken naar wat we wel hebben. We staan niet meer in de file, zien de belasting van het milieu fors afnemen en in de winkels kunnen we nog prima voorzien in onze eerste levensbehoefte. Onze familiebanden zijn sterker dan ooit en er is een enorme bereidheid om elkaar te helpen.

  Er is zelfs tijd om zo af en toe even samen te genieten van de kleine dingen. Een vogel in de tuin of een drankje in de zon. Met historische wedstrijden op tv, kunnen we zelfs onze derde helft weer een beetje gestalte geven! Bestel deze via het onderstaande formuliertje en steun daarmee de club!

  Blijf gezond en geniet (maar wel met mate)!

rfwbs-slide