•  

  IN MEMORIAM PIETER HILDERING.

   

  Zaterdagavond 13 januari is Pieter Hildering overleden.

  Pieter was al geruime tijd aan het vechten tegen de ziekte kanker maar mocht deze strijd niet winnen.

  Hij is de afgelopen jaren als sponsor van grote waarde geweest voor Sporting Krommenie. Zijn steun naar de club was op diverse manieren een verademing. Pieter was gewoon Pieter, een man die stond voor wat hij vond. Tevens heeft hij de opleiding binnen de club naar een hoger niveau gebracht.

  Pieter heeft met zijn bedrijf Hiltex onze club jarenlang gesteund. Zeker de jeugdafdeling van onze club heeft door zijn bijdrage grote stappen kunnen maken naar een beter kader, organisatie en trainingsfaciliteiten.

  Ook in de aanloop naar ons nieuwe complex was Pieter een aanspreekpunt voor de Bouwcommissie. Zijn heldere en soms afwijkende mening gaf de commissie impulsen om het op een andere manier te gaan bekijken.

  Bij zijn bezoek aan de wedstrijden ging hij veel even naar de spelers toe en motiveerde hen om de punten te pakken. Lukte dit dan was Pieter op de clubavond aanwezig om de spelers te zien en te spreken.

  Bij zijn bezoeken aan de wedstrijden kwam Pieter altijd even langs in de bestuurskamer om met ons bestuur en het bestuur van de tegenstander van gedachten te wisselen. Dat waren bijzondere momenten.

  Memorabel voor de selectie was het weekend Texel waarin Pieter de mannen meenam naar “zijn Eiland”. Een weekend met veel activiteiten en teambuilding.

  Wij betreuren het verlies van Pieter ten zeerste. Velen binnen onze club zullen hem herinneren als de man die zich op vele manieren heeft ingezet voor onze club.

  Met het verlies van Pieter verliest de wereld een bijzonder mens.

  Het Bestuur, selectie en kader van de club wensen Miranda, de kinderen, overige familie, en medewerkers heel veel sterkte toe met dit verlies.

  Jan Kee, Voorzitter

 • Programma Sporting Krommenie 1 (zondag)

  Geen informatie

 • Uitslagen Sporting Krommenie 1 (zondag)

  Geen informatie

 • SponsorKliks, gratis sponsoren!
 • Mededelingen

 • Trainingsschema

 • Programma

  Geen informatie

 • Uitslagen

  Geen informatie